Автомобили

Најдобриот редизајн на PORSCHE 911 DLS

Singer е компанија која е позната по редизајн на едни од најпознатите автомобили во светот. Овој пат тие се одлучиле да соработуваат со Williams Advanced Engineering за својот најнов проект кој е вистинска совршеност. Она што излезе од нивната соработка е ова прекрасно Porsche 911 кое може да го видите во галеријата. Сами проценете за што станува збор!

За авторот

martin