Креатива

Најдобрите 10 реклами за автомобили

landscape_nrm_1422730347-passat_theforce
Напишано од Мартин

Смешни, романтични, а некои и тажни, сепак многу креативни. Уживајте во 10-те најдобри реклами за автомобили кои се некогаш направени.

За авторот

Мартин