Филмови

Најдобрите бизнис филмови за 2016 година

Напишано од Нино

Пред само уште неколку дена пред да го смениме календарот, да погледнеме кои филмови оставија најголем впечаток во 2016 година кога станува збор на тема бизнис. Годината е веќе при крај и направивме една ретроспектива за последниве 12 месеци според која заклучивме дека 2016 година е година на разни видови на филмови. Новогодишниот период е често поврзуван со топол дом исполнет со најблиските и гледање на филмче. Овој пат се решивме да направивме листа од најдобрите бизнис филмови за 2016 година.

Deepwater Horizon

Snowden

The Boss

Office Christmas Party

Prescription Thugs

Rolling Papers

Fantastic Beasts and Where to Find Them

150 Milligrams

https://www.youtube.com/watch?v=CarAnh15Gp4

Превземено од http://denar.mk/.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)