Филмови

Најдобрите божиќни филмови на сите времиња

Напишано од Нино

Полека ни пристигнаа новогодишните празници, а со тоа и сезоната на гледање божиќни филмови со најблиските. Доколку се мислите кој филм да го гледате периодов, ајде да се потсетиме на најдобрите божиќни филмови кои се некогаш направени и не здосадуваат.

Love Actually (2004)

love_actually_movie_image_bill_nighy_01-670x360

Merry Christmas, Mr Lawrence (1983)

010-furyo-theredlist-670x359

A Christmas Story (1983)

a_christmas_story_12-670x360

Santa Clause (1994)

1351367809_1-670x360

Reindeer Games (2000)

2051_11_screenshot-670x360

 

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)