Филмови

Најдобрите документарци за 2016

Напишано од Нино

Сведоци сме на голем број на нови филмови кои се борат за награди. Сепак, тоа не треба да не спречи од тоа да ги заборавиме феномалните документарци кои излегоа во последните 12 месеци. Од големи криминални случаеви до политички скандали, 2016 е година во која искочија голем број на документарци од различни области.

Погледнете ја нашата листа и спремете се за гледање!

I Am Not Your Negro

https://www.youtube.com/watch?v=KftOpzTyHKg

Tower

Kate Plays Christine

Zero Days

Cameraperson

https://www.youtube.com/watch?v=xenBhIhQA3E

Lo and Behold: Reveries of the Connected World

Justin Timberlake + The Tennessee Kids

Weiner

Gleason

O.J.: Made in America

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)