Креатива

Најдобрите дрон фотографии за 2017 година

Од кога дроновите се појавија на пазарот, многу луѓе се заљубија во фотографиите. Дроновите ни нудат можност да направиме фотографии за кои претходно сме сонувале. Иако на почетокот беа доста скапи, нив сега ги има во различни варијанти и различни цени.

Денеска успеавме да пронајдеме една одлична галерија со фотграфии кои се направени со дрон, па се одлучивме да ја споделиме со вас. Уживајте!

За авторот

martin