Креатива

Најдобрите фудбалски реклами на сите времиња

Напишано од martin

Иако рекламите по телевизските екрани знаат да ни одат на нерви, секогаш омилени ни биле фудбалските. Овие реклами се неверојатни,  во нив секогаш сме можеле да видиме како нашите омилени фудбалери прават познати трикови. Ние одвоивме неколку, задолжително погледнете ги!

За авторот

martin