Архитектура

Најдобрите канцеларии во светот

Напишано од martin

Што и да работите едно е јасно, дека поголемиот дел од денот го поминувате на работното место. Поради таа причина, многу е важно како ви изгледа работното место и каква е атмосферата таму.

Погледнете ги најдобрите светски канцеларии на фирмите низ светот.

Abercrombie & Fitch, Ohio

Adidas, Barvaria

Airbnb, Dublin

Audi, Sao Paulo

G Adventures, London

Google, Mexico

G Star, Amsterdam

H&M, Taipei

Microsoft, Germany

Nike, New York

PayPal, Ireland

Primark, Dublin

Ssense, Montréal

За авторот

martin