Одржување

Најдобрите машки парфеми за есен/зима 2017

Напишано од martin

За разлика од летните парфеми кои мораат да бидат поблаги, зимските парфеми се навистина јаки бидејќи мораат да го победат ладното време. Поради тоа морате да направите разлика помеѓу летните и зимските парфеми. Денеска се одлчивме да ви направиме една кратка листа од најдобрите парфеми за оваа сеозна, со цел да ви помогнеме во Вашиот шопинг.

Tom Ford Anthracite Noir

David Beckham Respect

Calvin Klein Obsessed For Men

Paco Rabanne Pure XS

Gentleman Givenchy

За авторот

martin