Фитнес

Најдобрите машки торби за вежбање

Напишано од Нино

Незнаеме дали да ги наречеме моден додаток, или фитнес додаток. Сепак второто некако повеќе прилега на името. Торбите за вежбање се исто толку битни како и вежбите кои ги тренирате. Тие треба да се модерни, доволно големи но не колку куфер, од квалитетен материјал за да ја апсорбираат лошата миризба, и во темна боја која прилега на современите момци кои секојдневно се грижат за своето тело. Професионалците од Ask Man се погрижија за следново кратко видео на кое има интересен избор на машки торби за вежбање кои ни се вистинска инспирација во првата недела од Јануари.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)