Технологија

Најдоброто канцелариско столче на 21-от век

Напишано од martin

Денеска се решивме да откриеме еден интересен проект кој може да го промени канцелариското работење. Altwork Station е работна станица со креаитвно канцелариско столче. Мониторот, куќиштето и тастатурата се поврзани за столицата. Погледнете за што станува збор!

За авторот

martin