Апликации

Најголемите 8 богаташи и фалбаџии на Instagram

dan_0011_photodr-90
Напишано од Хонг

Голем дел од нас, покрај тоа што следат пријатели, спортисти, девојки, храна, и спорт на Инстаграм, следат и откачени богаташи и чаламџии како Dan Bilzarian. Освен познатиот брадоња кој секојдневно е опкружен со луксуз и девојки, постојат и други Инстаграм ликови кои секојдневно се фалат со својот раскош и луксуз. На листата има се и сешто, од размазени деца (на Том Круз синот), Руски наследници, па се до еден од мажите на сестрите Кардашиан.

За авторот

Хонг

Остави коментар