Архитектура

Најкреативната дрвена куќа направена досега

Архитектонската фирма Malan Forster со потекло од Јужна Африка се реши да направи една навистина кретивно дизајнирана дрвена куќа каква што досега не сте виделе. Направена во најтивките делови од природата блузи Cape Town, оваа куќа е најдоброто нешто за вистински спокој, надвор од градските гужви.

 

За авторот

martin