Мода

Најлошите 4 модни трендови кај мажите

Напишано од martin

Многу често, денеска модните трендови знаат да бидат претерани, а денеска се одлучивме да ви ги претставиме оние најлоши, кои сигурно треба да ги избегнувате. Тие ќе направат да изгледате смешно, пред се бидејќи се застарени и ниту малку нема да направат да бидете привлечни.

Маици со V

Која е поената на маиците, ако вашите гради, влакната и останатите атрубути се гледаат?

Премногу спуштени панталони

Раперите се највиновни за овој тренд, а сеуште е доста популарен по улиците. Сепак, голем број и од раперите веќе ги избегнуваат овие панталони, бидејќи тие не се веќе во мода.

Шатирана коса

Можеби ова беше популарно некаде пред 15 години, но сега ова е навистина недозволиво.

Чевли со коцкаст врв

Големи, коцкасти и гломазни чевли кои никако нема да ви го подобрат изгледот. Ако некогаш биле популарни, тоа не значи дека и денеска се. Модернизирајте ја вашата облека.

За авторот

martin