Пијалоци

Најлуксузното шише водка во светот

Не постојат голем број на компании кои што постојано се стремат кон совршенство во своите креации како што е Kors водката. Овој бренд постои веќе подолго време, а овој пат се решија да лансирааат ексклузивен поклон за своите клиенти. Во овој поклон може да се најдат три шишиња водка во ограничено издание. Тоа што ја прави оваа водка толку посебна е тоа што се прави на дијамантски дестинации, односно вода се зима од италијанските Алпи и потоа се става во рачно изработени кристални шишиња со детали од злато.

Секое шише се сместува во прекрасна дрвена кутија која е замотана со персиска свила.

За авторот

martin