Апликации

Најмодерниот Инстаграм профил од Италија

Напишано од Пјер

 Fabrizio Di Paolo

📷 Freelance fashion and street photographer 📍 Based in Italy, available worldwide

Да не должиме многу, доволно е што е поврзано со машка мода, и со Италија. Неколку постови во продолжение за да ве натераме за заследување во најбрзо можно време.

Gennaro Nappo – Pitti Immagine Uomo

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

The best way to dress Denim

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

Stripes

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

Dapper trio

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

@fcelentano during last Pitti Uomo

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

Style by Mr. Grono

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

@maximlundh and @milanstylelive

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

@fabrizio.oriani and @charleyph

A post shared by Fabrizio Di Paolo (@fabriziodipaoloph) on

 

 

За авторот

Пјер