Апликации Спорт

Најмодерните 7 спортски селебрити Инстаграм профили според тимот на Friday.mk

Напишано од Пјер

Ајде да видиме дали се согласувате со листата.

На неа ќе најдете фудбалери, дел пензионирани, кошаркари, боксер и формула возач. Микс на спорт, модерен стил, и зафрканции. Веднаш заследувајте –

Sergio Ramos

LeBron James

Conor McGregor

💃🏻🐺

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Andrea Pirlo

Easy like Sunday day…

A post shared by Andrea Pirlo Official (@andreapirlo21) on

Nice meetings in NY! 🍎

A post shared by Andrea Pirlo Official (@andreapirlo21) on

Russell Westbrook

-This White Men CAN jump-

A post shared by Russell Westbrook (@russwest44) on

#Whynot

A post shared by Russell Westbrook (@russwest44) on

Lewis Hamilton

Part of the family. @MonsterEnergy​ #44Unleashed #MonsterEnergy #Ambassador

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Focused ahead. @lorealmen #lorealmen #beinvincible #ambassador

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Kakha Kaladze 

🙃🙌#kiev #dinamokiev

A post shared by Kakha Kaladze (@kakhakaladze) on

✌️☺️

A post shared by Kakha Kaladze (@kakhakaladze) on

За авторот

Пјер