Настани

Најмодерните 9 мажи на Venice Film Festival 2017

Напишано од Пјер

Машката мода секогаш го достигнува својот пик на филмскиот фестивал во Венеција. Зошто?

Затоа што миксот на Холивуд и Италија тешко може да се надмине.

Уживајте во најмодерните девет –

 

За авторот

Пјер