Одржување

Најпопуларните бради за оваа зима

Напишано од martin

За некого брадата е вистински заштитен и препознатлив знак, а за некој е само стајлинг кој го штити нашето лице и го топли за време на ладните денови. Денеска ќе ви претставиме неколку стилови на брада кои во моментов се најпопуларни.

Изразени бркови

Седум дена пуштајте бркови, и потоа почнете да пуштате брада. ака ќе добиете стил каде што вашите бркови ќе дојдат до израз повеќе.

за да добиете подобар изглед на брадата, секогаш трудете се таа да ви биде побледа и помалку густа на деловите од лицето, а на долниот дел да ви биде погуста.

Ништо не е толку имресивно како добро пуштена и одржувана брада која е обликувана. Ова можеби е најтешката брада за одржување.

Обично сите што пуштаат брада, обично сакаат да им е споена со брковите, но сега е тренд да направите видлива разлика од брковите и брадата.

За авторот

martin