Омилени места

Најпрекрасниот поглед во Италија се наоѓа во POSITANO

Напишано од Нино

Ако сте во потрага по иделното место во вашата омилена Италија, ние го имаме решението кое се наоѓа во срцето на Positano. Најпрекрасниот поглед во најпрекрасното градче на брегот на Италија. Достапно на продажба за скромни 3.2 милиони долари. Да знаете, во случај дедото да ви оставил златен рудник

mtqzndkxnziwotu5njmynti3 mtqzndkxnziwotu5njmynti3 mtqzndkxnziwotu5nty2otkx mtqzndkxnziwotu5njmynti2 mtqzndkxnziwotu5ntaxndu1 mtqzndkxnziwnjkxmjyynja3 mtqzndkxnziwnjkxmtk3mdcx mtqzndkxnziwotu5ntaxndu0 mtqzndkxnziwotu5njk4mdyy mtqzndkxnziwotu5nty2otkw mtqzndkxnziwnjkxmdy1otk5

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)