Технологија

Најскапите 10 паметни часовници

Напишано од martin

Некогаш имавме механички, автоматски, кварцни и дигитални, а со напредокот на технологијата имаме и паетни часовници. Часовниците својата популарност ја добиле некаде околу 17 век. Прво се појавил џебниот часовник, а после Првата Светска Војна сите ја прифатија и рачната варијанта. Од тогаш, па се до ден денес, часовниците се омилениот моден додаток на мажите.

Иако паметните телефони се веќе доста популарни, сепак ништо не може да го замени часовникот. Паметните часовници се убави и ни нудат многу повеќе од покажување на времето. Па еве ги и најскапите.

За авторот

martin