Uncategorized Водич за патување

Најстрашните 5 замоци во светот

Напишано од Нино

Од Франција па се до Романија, најстрашните празни замоци во светот се прав хорор, но и вистински ремек дела. Следните 5 места се дефиниција за замок како од цртан филм –

Fairmont Banff Springs – Alberta, Canada

fb02371f-2e97-4b99-ac83-360ac3962d12

Bran Castle – Brasov, Romania

8cca60cc-67a9-4098-85de-f329a27a870b

Bhangarh Fort – Rajasthan, India

da8935aa-7dd8-41ba-8904-edaf49f5966d

Chateau de Brissac – Angers, France

35ec8cd5-5293-454b-9160-bb3bc84c31f9

Dalhousie Castle Hotel – Midlothian, Scotland

af0c1732-a980-407c-bd65-1529ab6893d8

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)