Автомобили

Најубавите 5 Porsche автомобили кои се некогаш направени

Напишано од martin

The Porsche Effect претставува нова изложба која ја нагласува важноста и безвременоста на брендот за модерната култура. Со 50 автомобили што ја сочинуваат изложбата, организацискиот тим направил листа на желби на автомобили кои се совпаѓале со приказната. Шоуто го прикажува влијанието на Порше врз современата култура преку своите возила, наследство, бренд…

1939 Type 64

1979 911 Turbo

1968 911 S Softwindow Targa Sportomatic

1951 Sauter 356 Roadster

2016 991 GTS Club Coupe

За авторот

martin