Водич за патување

Најубавите 8 стаклени ресторани низ светот

Напишано од martin

Ви ги претставуваме најубавите 8 ресторани во светот кои се целите во стакло.

Sky Garden, London

De Kas, Amsterdam

Ocho, San Antonio, Teksas

Eberly, Ostin, Texas

Nuestro Secreto, Buenos Aires

Commissary, Los Anđeles

Palmenhaus, Beč

Terrain Garden Café, Glen Mils, Pensilvanija

За авторот

martin