+18

Наследничката на Памела Андерсон во секси издание

Кели Рорбах можеби не се прослави премногу во улогата која некогаш ја играше Памела Андерсон. Продолжението на филмот “Baywatch” не направи некои драстични успеси, но светот ја откри оваа плавуша.

За авторот

martin