Троши

Наслов: Lyoness предновогодишна акција!

banner-zgolemen-cashback
Напишано од Мартин

Одбројувањето до Нова година е во тек, а вие имате незавршени работи? Се прашувате како да постигнете се – ние го имаме одговорот.

Со помош на најголемата куповна заедница во Македонија, за кратко време зaвршете се што ви остана на листата под знак прашалник. Така, ќе можете да уживате во празничните денови.

Сега, можете да профитирате со зголемен Cashback!

Од 24 декември, Lyoness почна со акцијата ЗГОЛЕМЕН CASHBACK која ќе трае до 31 декември.

Ваша задача е само да проверите кај кои Трговски Партнери ќе можете да добивате зголемен Cashback.

Едноставно, брзо и лесно решете ги предновогодишните дилеми.

Не пропуштајте ја оваа ексклузивна понуда!

Со Lyoness секогаш добивате повеќе.

За авторот

Мартин