Креатива Мода

Не се чудете, дојде времето на “сандала-патика” стилот

Напишано од Пјер

Директен кривец за ова ново модно чудо е Fashion Label SANKUANZ. Дали се зезаат со светот на модата или се сериозни, ќе каже остатокот од 2018 година. Но, според моменталната мода, каде нема никакви правила и се носи се и сешто, ништо чудно овој сандала патика модел да го гледаме се почесто.

SANKUANZ AW18 SHOW <KILL THE WALL>

A post shared by SANKUANZ OFFICIAL PAGE (@sankuanz_official) on

Protective footwear by @sankuanz_official

A post shared by VFILES (@vfiles) on

За авторот

Пјер