Креатива

Нема да ви се верува кој стои зад најновата феноменална реклама на Адидас

Напишано од Нино

Суперталентирани студенти од Германија, стојат за оваа одлична Break Free реклама, која прикажува инспиративна и емотивна конекција на маж во години и неговата опсесија со трчањето. Рекламата не е официјално одобрена од Адидас, но истата докажува дека креативноста на младиот свет нема граници

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)