Апликации

Нешто за љубителите на добро кафе

Напишано од Пјер

Предлог Инстаграм профил за фановите на добро кафе. А знаеме дека многу ве има на број. Интересни фотографии на тема кафе, кои се одлично освежување за секој старт на денот.

Barista Daily

Exploring the Espresso & Coffee Daily Get Featured

Неколку фотки –

Pouring using the Rhino Black Stealth Milk Jug into the Black Acme Cup Latte size! Shop Milk Jugs👉 @baristadaily Link in Bio 📦Same Day Dispatch | 📷by @ryan.pang

A post shared by Barista Daily (@baristadaily) on

За авторот

Пјер