Uncategorized Најново

Netflix дојде во Македонија!

Напишано од Нино

Netflix, еден од најпопуларните video-on-demand сервиси со околу 69 милиони претплатници ширум светот, ќе пристигне и во Македонија. Но, за претплата од 8 евра сега сите македонски корисниците имаат пристап до популарни ТВ шоуа и филмови кои можат да ги гледаат на лаптоп, телевизор, телефон или таблет компјутер.

Повеќе инфо на IT.mk

netflix

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или Вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините.