Мода

New Balance ви ја носи топлината со новите 247 LUXE патики

Подгответе се за најновиот модел на New Balance кој ќе ги погоди продавниците во јануари 2017 година. Изработени во целосно гранулирана кожа и силуета која е целосно модерна, но сепак класична.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)