Задолжително

Никогаш доста од добри предлог машки зимски чизми

Напишано од Нино

Може го отупевме со статии за машките зимски чизми, но верувајте тоа е со причина. Според нас, можеби најбитното машки зимско парче облека. Овој пат листата со предлог модели ни доаѓа од нашите идоли од Ask Man. Проверете –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)