+18

Никогаш доста од нејзините фотографии…

Мајами е едно од местата во светот каде што дефинитивно може да се најдат едни од најубавите жени во светот. На сончевите плажи секогаш можете да дојдете до преубавите манекенки. Една девојките која ќе ја видите денес е Лаис Рибеиро. Таа е со потекло од Бразил, а има 27 години и соработува со Victoria’s Secret од 2010 година.

За авторот

martin