Uncategorized Музика

Нокаут со страшно добар спот за новата песна “Трип”

Погледнете го најновиот видео заспис на групата Нокаут за нивната најнова песна “Трип”. Снимен од страна на “Горила Филмс” на атрактивни локации во Грција и Шпанија. Погледнете го ова вистинско летно уживање кои ни го приредија Нокаут.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)