Водич за патување

Норвешка од малку поинаков агол

Напишано од Пјер

Директно од колекцијата на фотографот Kevin Krautgartner.

Норвешка изгледа откачено од високо, и вреди да се најде на вашата листа на патувања во 2018.

За авторот

Пјер

1 Коментар