Пијалоци

Носете колонска според пијалокот кој го пиете

Напишано од Нино

Потрагата по правата колонска вода може да трае со вечност. Не е лесно душкањето на сите можни ароми кои ни се нудат од страна на агентите за продажба. Добро е што експертите од Scentbird се тука за да помогнат. Тие креираа интересна мини листа која е одличен помагач во потрагата по идеалната колонска вода. Се што треба е да се потсетите која пијачка е ваша најомилена и најчесто нарачувана, и веднаш ќе дојдете до решение.

На пример доколку биете жестоки пијалоци како вискито, потрагата треба да ја фокусирате кон колонските со ноти на морско оревче. Додека момците кои преферираат пива, треба да се фокусираат на аромите со дрвени и зачинети ноти. Целата мини листа во продолжение –

mtqznji4ndezmti1ntm1ntky

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)