Омилени места

Нов Трговски Партнер на Cashback World – Casa Cubana

Напишано од martin

Casa Cubana е местото каде што во Скопје може да се најдат најубавите ноќни забави во оној вистински кубански стил. Секогаш имаат прекрасна атмосфера со латино музика, голем избор на пијалоци и превкусно мени. Повелете, недвоуметесе да ја искусите кубанската магија и во Македонија само во Casa Cubana. Секогаш сте добродојдени, во строгиот центар во Скопје, покрај кејот на Вардар.

Доколку сакате добра забава, а истовремено да заработите Cashback и Shopping Points, тогаш задолжително да ја посетите Casa Cubana, вистинското место за забава!

За авторот

martin