Најново

Нов Трговски Партнер на Lyoness – Наш Гас од Скопје

travel-by-car
Напишано од Мартин

Возете безбедно и штедливо со производите и услугите што ги нуди новиот Трговски Партнер на компанијата Lyoness Македонија – Наш Гас од Скопје. НАС МБД е компанија со долгогодишна традиција во трговијата со авто-плин и моторни масла за автомобили. Нивната професионална услуга и врвен квалитет на горивата Ви гарантираат безбедно и штедливо возење со Вашиот автомобил, а благодарение на Lyoness Македонија ќе можете и да профитирате и да добиете CASHBACK & SHOPPING POINTS.

 

За авторот

Мартин