Омилени места

Нов Трговски Партнер во Скопје на Lyoness – MOSS HOME CENTER

Напишано од Пјер

Moss продавницата се наоѓа во Скопје на Бул. Крсте Мисирков бр.9, спорти Универзитетот УКИМ. Тие имаат голем асортиман на производи за различни делови од вашиот дом:

  • Кујна – тендзериња, тави, сервиси за ручање, чаши и др.
  • Бањи
  • Пластични производи за во вашиот дом
  • Електрични апарати
  • Декоративни производи за уредување на домот
  • Градина

Тие се застапници на голем број на европски брендови за опремување на домот. Посетете го MOSS Home Center и внесете нова инспирација за модерниот дом на 21 век, а воедно ќе ги добиете Вашиот Cashback и Shopping Points!

 

За авторот

Пјер