Луксуз

Нова колекција на куфери од Louis Vuitton

Louis Vuitton е познат по своите луксузни аксесоари како што се патните торби и куфери. Во новата колекција модната куќа ни претставува 8 нови парчиња дизајнирани од страна на дизајнерот Марк Њусом. Сите парчиња се направени од различни материјали како што се Monogram платно, Monogram Eclipse, Damier Graphite, Taiga кожа, природна кожа од крава и 7 бои на епи кожа.

За авторот

martin