Филмови

И новиот Џејмс Бонд е…

Напишано од martin

Даниел Крег, англискиот глумец кој досега го глумеше агентот 007 ја откри најчуваната тајна на светот, а тоа е дека тој и понатаму ќе биде Џејмс Бонд. Оваа вест не не шокираше премногу, но сепак имаше долги преговори дали повторно ќе биде Крег. Глумецот ја потврди својата улога на гостувањето во The Late Show.

За авторот

martin