Пијалоци

Ново специјално Hennessy издание

Напишано од martin

Секој оној кој што е љубител на урбаната уметност со сигурност чул дека JonOne е еден од најдобрите уметности на денешницата. Баш поради тоа, не е ни чудно што брендот Hennessy се здружил со него и заедно го креирале специјалното издание на V.S Limited.

Hennessy V.S Limited Edition е седма соработка на брендот со познати уметници.

За авторот

martin