Најново

Oakley со паметни наочари кои го побудалеа пазарот

oakley-radar-pace-gear-patrol-feature
Напишано од Хонг

Oakley и Intel со соработка наречена Radar Pace, паметни наочари со одлични карактеристики од типот музика и слично. Дознајте повеќе на видеото –

За авторот

Хонг

Остави коментар