Филмови

Oд 007 па се до Kingsman, најмодерните шпиуни од филмското платно

Напишано од Пјер

Нормално за еден шпиун, според сите филмови што сме ги гледале, е да изгледа модерно, озбилно, и со стил. Од кроени одела, до откачени модерни аксесоари, и коса средена како од насловна на магазин. Во продолжение најмодерните шпиуни од филмското платно, па пробајте одвојте некој како нај –

James Bond

The 007 Series

Daniel Craig as James Bond

Eggsy

Kingsman

Taron Egerton as Eggsy In Kingsman The Golden Circle

Ethan Hunt

Mission: Impossible

Tom Cruise as Ethan Hunt in Mission: Impossible

Joseph Turner

Three Days Of The Condor

Robert Redford as Joseph Turner in Three Days Of The Condor

Napoleon Solo

The Man From UNCLE

Henry Cavill as Napoleon Solo in The Man From UNCLE

Harry Palmer

The Ipcress File

Michael Caine as Harry Palmer In The Ipcress File

За авторот

Пјер