Луксуз

Одблиску со најлуксузната јахта во светот – Galactica Super Nova

Барате преубав базен, шест раскошни спални соби и приватно кино? Тогаш јахтата Galactica Super Nova е измислена за вас. :)

Кога мислиме на раскош и луксуз, тогаш дефинитивно мислиме на нешто вакво. Galactica Super Nova е јахтата која е направена по нарачка и е посветена да го имате секое поморско задоволство кое што го посакувате. Затоа господа, повелете на јахтата да разгледаме наоколу!

За авторот

Мартин