Интервјуа

Одвојте дел од денот за приказната на AirBnB

Напишано од Пјер

Дечките се фантастични. Харизматични, смешни, интересни, и пред се упорни. Приказна малку поинаква од сите успешни стартапи во Америка. Уживајте

За авторот

Пјер