Мода

OFF-DUTY есенски стилови за модерните момци

Напишано од Пјер

Есенска инспирација од Esquire.

Есенски врнежливи комбинации, за микс на природата и викенд стилот на модерните мажи. Доколку нема правила во вашиот стил, слободно нешто комбинирајте и преку работната недела (освен доздливите чизми 🙂 )

За авторот

Пјер