Луксуз

Omega ја отвори својата нова “лабораторија”

Напишано од Пјер

Omega, луксузниот бренд за рачни часовници, ја отвори својата нова “лабораторија” за креирање на најдобрите часовници на светот. Новиот дом се наоѓа во нивниот центар во градот Bienne, Швајцарска локација каде се сместени од 1882 година. Изгледа како болница, а главен виновник е Јапонскиот архитект Shigeru Ban

За авторот

Пјер