Луксуз

OMEGA Speedmaster 38mm “Cappuccino” е рачен часовник за сите пари

Напишано од Пјер

Конечно му се исполни желбата на тој што чекаше Omega во кафена капучино варијанта.

Едноставно OMEGA Speedmaster 38mm “Cappuccino” моделот изгледа Н Е В Е Р О Ј А Т Н О

За авторот

Пјер