Селебрити

Она кога ќе си го најдеш својот Stylebuddy – Barack Obama и Prince Harry

Напишано од Пјер

Светлост во темната страна на политиката. Сличен бизнис кежуал стил и бизнис формал стил, кој вреди да го ископира секој современ политичар

 

За авторот

Пјер